oddsbonus hos Betser

Betser insättningsbonus

Oddsbonus hos Betser – Spelbolaget är en nyetablerad Sportsbookie på den svenska marknaden, och erbjuder en helt unik produkt. Spela bland annat mot dina vänner i Betser League!

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

Betser erbjuder en fräsch och användarvänlig layout, med spel på i princip alla sporter. Gillar du att speciellt betta på fotboll, är spelbolaget ett mycket bra alternativ, då de erbjuder spel på över 100 olika marknader. Man erbjuder dessutom mycket konkurrenskraftiga odds, och marknadsför sig dessutom genom att erbjuda de allra bästa oddsen på Allsvenskan.

Betser bonus

Spelbolaget erbjuder dig som ny kund 100 kr – helt omsättningsfritt! De betalas ut till dig så fort du placerat ditt första spel hos spelbolaget!

Magiskt utbud

Vi överdriver inte vid användningen av ordet “Magiskt”. Spelbolaget Betser erbjuder dig som kund, över 30 olika sportar att betta på. Du kan spela på allt från Badminton till Speedway hos spelbolaget. De gör de unika på marknaden, och lägg där till en mycket användarvänlig navigation på sajten. Du hittar alla sporter och marknader inom loppet av fem sekunder. Det garanterar vi!

Betser omsättningskrav

Som vi tidigare var inne på så har Betser alltså skrotat sin 100-procentiga välkomstbonus, och erbjuder nu istället 100 kr helt omsättningsfritt! Du behöver bara göra en insättning på minst 100 kr för att låsa upp bonusen!
1. Sätter du in 100 kr, får du 100 kr helt omsättningsfritt
2. Du behöver inte omsätta bonusen

Alla oddsbonusar på marknaden har ett omsättningskrav. Det gäller enbart att hitta det som passar en själv bäst. Hos många spelbolag behöver du placera ett spel, som minst betalar 2,00 i odds. Därför uppskattas minst sagt Betsers bonus!

Gå med Betser ifall ni är ute efter ett modernt spelbolag med en mobilanpassad sajt. Som vi tidigare var inne på i ingressen, ger spelbolaget dig dessutom möjligheten till att tävla mot dina vänner i Betser League. Läs mer om detta, och hämta din välkomstbonus via länken nedanför!