speltips_skribent

Speltips Hammarby – Sundsvall 17/8: Tillfällig tredjeplats i sikte

Formen är god hos Hammarby inför lördagens måstematch mot Sundsvall – fem segrar på de sex senaste omgångarna är ett faktum!

Twitter Facebook

Hammarby stormar mot top 3 placeringarna i Allsvenskan och infinner sig alltså enbart tre poäng ifrån tredjeplacerade Malmö FF efter 19 spelade omgångar. Då är, precis som vi nämner formen strålande, vilket innebär att man i allra högsta grad är med och slåss om Europa-platserna i år.

Nu är det dessutom så att både Malmö FF och AIK har ett betydligt tuffare schema framöver, som bekant kvalspelar de ute i Europa och det kommer alltså att bli minst två fighter till för deras del, mot tufft motstånd dessutom. Det faktum talar onekligen för Hammarby.

Med 11 omgångar kvar så är alltså Hammarby i allra högsta grad inblandade i den här toppstriden. Besegrar man Sundsvall på lördag så kliver man tillfälligt om Malmö i tabellen och det är något vi utgår ifrån att Hammarby gör, de har varit helt outstanding under de senaste veckorna och noterats för 16 poäng av 18 möjliga i de 6 senaste omgångarna – addera därtill att man gjort otroliga 24(!) mål på dessa matcher.

För Sundsvalls del så ser det betydligt mörkare ut, de är på alla sätt och vis Allsvenskans största besvikelse i år och placerar sig sist(!) i tabellen. Sundsvall har alltså enbart lyckats vinna två matcher i Allsvenskan så här långt, den senaste segern kom dessutom i april månad. April!

Hammarby fortsätter att vinna

Vi kan i princip inte finna ett enda argument som talar för Sundsvall på lördag, det är en äkta toppen- mot bottenmatch och Hammarby är bevisligen flera steg större. Addera därtill att Maic Sema numer representerar Norrköping, det ser alltså enbart mörkare och mörkare ut för Sundsvall del.

Tittar vi dessutom närmre på hur Sundsvall uppträtt i sina bortamatcher, så kan vi alltså konstatera att resultatraden ser ut som följande; 0-3-10, 7-17(!). Fullständigt urusla siffror.

Med det sagt så är vi alltså övertygade om att Hammarby besegrar Sundsvall på lördagseftermiddagen. Dennis Widgren och Mats Solheim riskerar att missa matchen men Nikola Djurdjic är åtminstone tillbaka och redo för spel efter sin avstängning. Hur man än vrider och vänder på det kommer alltså Billborn att ställa fram en riktigt stark elva.

Hammarby (-1 handikapp) testas därför till exakt dubbla degen hos spelbolaget Betway!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% vinstboost upp till 5000 kr!

Sätt in minst 200 kr hos Mr Green och dubbla vinsten på ditt första spel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,00
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming