oddsbonus hos interwetten

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos Interwetten!

Det tyska etablerade spelbolaget Interwetten tillhör kategorin, ett av Europas allra största spelbolag – och givetvis finns hela sajten tillgänglig på svenska!

Interwetten är möjligtvis inte lika populärt i Sverige, som i resten av Europa men det innebär absolut inte, att de inte ligger i framkant inom odds och betting. Utan Interwetten tillhör onekligen ett av Europas allra mest populära brands, och erbjuder en riktigt fin användarupplevelse, med en härlig layout och grymt fina erbjudanden!

Alla sidor på sajten finns tillgängliga på svenska, och det är också med kronor du bettar – och alltså inte euro! Utöver detta erbjuder Interwetten nya kunder en 100-procentig välkomstbonus! Ja, den klassiska summan på upp till 1000 SEK, men delas istället ut i fem omgångar (5 x 200 SEK).

Odds: Insättningssumman måste omsättas fem gånger. Minsta möjliga odds är 1,70!

Interwetten erbjuder utöver en sportbonus också andra kampanjer. För tillfället ligger bland annat ett påskerbjudande uppe! Så utnyttja det också!

Jag vill låsa upp sportbonusen!

Så här gör du;
1. Öppna ett konto hos
spelbolaget!
2. Gör en första insättning på minst 100 SEK.
3. Bonusen betalas ut i 5 steg som riktiga pengar, genom 20% för varje gång du omsätter summan av din första insättning.